ARA ÉS L'HORA

742 persones i 13 autocars a la V-11'S

742 persones i 13 autocars a la V-11'S
Artés va ser al Tram 52 de la Gran Via entre C/ Villarroel i c/ Urgell

dimarts, 18 de setembre del 2012

CARTA AL SR. REI DEL PAÍS VEÍ: gràcies, no esperàvem res més de vostè, està clar que als espanyols no els aniria gens bé perdre Catalunya amb els seus impostos inclosos. Qui li pagaria aquella petita paga anual que té vostè i tota la seva família?
Si vostès perdessin la última colònia que els queda, qui els pagaria les subvencions agrícoles?  i les ajudes a terratinents?,  i els sous dels polítics corruptes que han fet servir la seva parentela per aconseguir un càrrec a l'administració andalusa o extremenya?
Com s'ho faria per anar a caçar ossos, cérvols, rinoceronts o elefants? com s'ha farien aquestes bèsties per estar en perill d'extinció sense vostè caçant-los?
Com s'ho hagués fet la cultura catalana sense el seu suport?, segons vostè en aquest país mai s'ha prohibit parlar el català.
Potser ara tenim quimeres, però senyor meu, durant 40 anys de franquisme i 30 de transició post-franquista no hem pogut tenir quimeres ni res que ens diferenciés culturalment del seu país.

SENYOR, SIGUI VALENT I TOLERANT. Per ser tolerant primer cal ser valent. Deixi decidir a cada poble el seu propi futur.
SIGUI VALENT I AFRONTI LA REALITAT DEL SEU PAÍS, LA CRUA REALITAT DEL SEU PAÍS SENSE TENIR EL SUPORT D'UN POBLE, EL CATALÀ, QUE NO VOL FORMAR-NE PART.

De la mateixa manera que vostès no volen formar part de Portugal, nosaltres tampoc volem formar part d'Espanya.

ADÉU ESPANYA, ADÉU BORBONS
Nosaltres els diem adéu sense guillotines, els diem adéu amb el nostre Parlament i amb la raó.
ADÉU ESPANYA!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada