ARA ÉS L'HORA

742 persones i 13 autocars a la V-11'S

742 persones i 13 autocars a la V-11'S
Artés va ser al Tram 52 de la Gran Via entre C/ Villarroel i c/ Urgell

dimecres, 19 de desembre del 2012


Llegiu el còmic que han fet espontàneament tres amics artesencs de 12 anys que, per casualitat, són tots tres fills de membres d'Artés per la Independència.

Els autors són:
Josep Forcada Valiente
Pau Jorba Bonastre
Pol Jorba Lloses

Esperem noves entregues d'aquest còmic que en aquest primer número ha estat una reacció a l'ofensiva de l'Estat Espanyol contra la nostra cultura i que pretén fer sàtira de la problemàtica Catalunya-Espanya.

Quan els autors tinguin un moment en publicarem una entrevista perquè els pogueu conèixer.
Us demanem que tant en aquest com en la resta d'articles publicats en aquest bloc no us esteu de fer comentaris.Rebem bé les crítiques i intentem millorar en la mesura del possible.

Moltes Gràcies2 comentaris:

 1. Molt bo el còmic i els personatges, però em preocupa això del final. Ja m'està be que parem la guerra, només faltaria, però cal que ens ressignem?
  De bon rotllo i només per buscar alguna polèmica.
  Força nanos, i a preparar el proper capítul.
  Ramon

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ahhh bé bé... veig que ha sorgit la polèmica!! eh ehe és broma. És només el primer capítol.
   El que passa és que a vegades la realitat supera la ficció i en aquest cas ha estat ben bé així perquè avui mateix s'ha escrit el segon capítol d'aquest còmic però a la realitat. Ja s'ha fixat la data aproximada del referèndum.

   Ara, aquests nanus ja tenen una part del guió del proper capítol fet: durant el 2014 referèndum d'independència per Catalunya.

   Elimina