ARA ÉS L'HORA

742 persones i 13 autocars a la V-11'S

742 persones i 13 autocars a la V-11'S
Artés va ser al Tram 52 de la Gran Via entre C/ Villarroel i c/ Urgell

diumenge, 20 de gener del 2013

MANIFEST DE BAGES PER LA INDEPENDÈNCIA sobre la negociació per la declaració de Sobirania del Poble Català


NESTEM TIPS I CANSATS I VOLEM UNA DECLARACIÓ DE SOBIRANIA ÚNICA, CLARA I PRECISA QUE EXPLICITI QUE EL POBLE CATALÀ ÉS SUBJECTE POLÍTIC I JURÍDIC PLENAMENT SOBIRÀ PER DECIDIR EL NOSTRE FUTUR SENSE INGERÈNCIES EXTERNES DE CAP TIPUS.
Aquesta setmana de negociacions ens recorda massa els inacabables, insuportables i decebedors mesos de negociacions de lEstatut, que van ser el presagi del què va pasar després, un cop aprovat al Parlament i que tothom va córrer a negociar separadament a Madrid, per acabar amb lestatut ribotat i anticonstitucionalitzat.
Per això diem que estem tips i cansats de tanta negociació i des del Bages manifestem enèrgicament la nostra incredulitat perquè es faci tant cas i es doni tant de protagonisme a aquelles forces polítiques que, amb posat i manifestacions de xaiet o de noi que no ha trencat mai cap plat ni cap olla, ens estan portant a fer el ridícul.
Des del Bages per la Independència volem manifestar alt i clar que “qui no estigui pel dret a decidir del poble de Catalunya” que no signi la declaració; i no cal rebaixar plantejaments perquè els que només defensen els drets dels espanyols de Castella, Extremadura, Andalusia, etc ens portin a aprovar una Declaració autoretallada i autocensurada.

Seguint la crida que van fer, el dijous passat, la presidenta de lANC i el president de lAMI, exigim una Declaració de Sobirania que signifiqui un gran primer pas del procés que ens ha de portar a lexercici daquest dret a decidir, no més enllà del 2014.
I convoquem tots els ciutadans de la comarca, a manifestar el nostre suport a la Declaració aprobada, sempre que contingui els mínims abans especificats o el nostre rebuig si acaba aprovant-se una Declaració aigualida o ambigua.

Bages per la Independència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada