ARA ÉS L'HORA

742 persones i 13 autocars a la V-11'S

742 persones i 13 autocars a la V-11'S
Artés va ser al Tram 52 de la Gran Via entre C/ Villarroel i c/ Urgell

divendres, 22 de maig del 2015

ELECCIONS MUNICIPALS

Benvolguts socis i simpatitzants de l'ANC-Artés,

sortint d'aquest cap de setmana en el qual en Jordi Sànchez ha pres el relleu de Carme Forcadell al capdavant de l'Assemblea Nacional Catalana aprofitem per desitjar que en aquesta nova etapa, siguem capaços tots plegats d'aconseguir mobilitzar una majoria de la societat perquè el projecte cap a la independència tingui un èxit rotund.

En el camí per aconseguir aquest objectiu ens trobem dos esdeveniments molt importants que conformaran el nostre futur immediat com a país. Es tracta de les eleccions, les del proper 24 de Maig en primer lloc, i les del 27 de Setembre després, les quals serán el punt de partida per a la Declaració d'Independència si aconseguim una majoria social propicia.

Com ja sabeu l'ANC, en la seva transversalitat, no demana el vot per cap llista en concret, però alhora, dóna suport a qualsevol de les llistes que han optat per comprometre's públicament amb el Procés d'Independència. Aquest compromís, a Artés es va signar el passat dia 5 de Maig, pocs dies abans de començar la campanya electoral, pels caps de llista de les formacions de : CIU, CUP I ERC.



Així doncs, us demanem que el proper diumenge dia 24 de maig exerciu el vostre dret a votar el millor per al nostre poble,d'entre les llistes esmentades, amb total llibertat.

Salut i Força per seguir lluitant!

ARTÉS PER LA INDEPENDÈNCIA

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada