ARA ÉS L'HORA

742 persones i 13 autocars a la V-11'S

742 persones i 13 autocars a la V-11'S
Artés va ser al Tram 52 de la Gran Via entre C/ Villarroel i c/ Urgell

diumenge, 29 de juliol del 2012

Portada regió 7

REUNIÓ D'ESTELADES A MANRESA

El diari Regió 7  fa ressó, en la portada d'avui diumenge dia 29 de juliol, de l'acte organitzat per BAGES PER LA INDEPENDÈNCIA. 


Ahir, independentistes de tota la comarca, ens vam reunir a les escales de Crist Rei per tal de fer una fotografia conjunta i donar a conèixer a la població la campanya iniciada pels nostres companys del berguedà "Penja-la i no la despengis fins a la independència" que pretén omplir els balcons del bages d'estelades. 

Representants de tots els grups polítics independentistes de Manresa  (CIU, ERC, Solidaritat per la Independència,  Reagrupament i la CUP) van assistir a l'acte. Aquesta assistència venia precedida per l'aprovació en ple municipal de penjar una estelada al balcó del consistori manresà i no despenjar-la fins a la independència  així com penjar-ne d'altres en punts emblemàtics de la ciutat.Ara ens toca a Artés presentar aquesta moció i aconseguir que l'estelada onegi de forma institucional al nostre poble.3 comentaris:

 1. A veure si a poc a poc ens van fent una mica de cas i ens donen veu.
  Felicitats!, el bloc ha quedat molt guapo.
  Ramon

  ResponElimina
 2. CLAR QUE SI, mica en mica ens hi anem ficant.
  Endavant!

  ResponElimina
 3. M´agrada el bloc, molt bé. Treballant com les formigues , amb intel·ligència i poca fressa aconseguirem el nostre objectiu.

  ResponElimina