ARA ÉS L'HORA

742 persones i 13 autocars a la V-11'S

742 persones i 13 autocars a la V-11'S
Artés va ser al Tram 52 de la Gran Via entre C/ Villarroel i c/ Urgell

divendres, 20 de juliol del 2012


L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA ARRIBA A ARTÉS
 

Al nostre poble s'ha constituït Artés per la Independència, una assemblea territorial de l'Assemblea Nacional Catalana. Fruit de la unió de diversos i diferents esperits independentistes artesencs, alguns d'ells implicats a la passada iniciativa popular d’Artés Decideix i altres provinents d’altres entitats del municipi.
Molts d'aquests artesencs ja vàrem participar en un acte organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana a nivell comarcal el passat 27 de maig amb l’anomenada Caravana del Bages per la Independència amb més de 60 vehicles. Es va organitzar una xocolatada i una ballada de bastons a Sant Feliu Sasserra i després, amb un seguit de cotxes guarnits amb estelades i senyeres, vam anar baixant i passant pels diversos pobles de la Vall de la Gavarresa. Els Bastoners d’Artés van ballar bastons a Sant Feliu, Avinyó, Artés, Sant Fruitós i a la festa del Parc de l’Agulla.

L'Assemblea Nacional Catalana emana del full de ruta aprovat a la Conferència Nacional per l'Estat Propi celebrada el 30 d'abril de 2011 que es marca uns objectius i la manera d'aconseguir-los: crear una base social ben sòlida i estructurada en més de 240 assemblees territorials d'àmbit local de barris, districtes o municipis de més de 3000 habitants i d'àmbit comarcal en les zones menys poblades.

Els objectius de l'ANC fixats en el seu full de ruta marquen per mitjans de 2013 la convocatòria de consultes oficials per part dels  ajuntaments catalans sobre la constitució d'un Estat Propi. I comptant amb uns resultats clarament favorables instar al President de la Generalitat a publicar i tramitar la petició de la majoria de ciutadans d'iniciar converses amb l'Estat Espanyol per negociar la separació dels dos estats. En cas de negativa de l'Estat Espanyol el Parlament hauria de convocar un plebiscit d'autodeterminació nacional amb totes les garanties de supervisió dels organismes internacionals.

Aquesta iniciativa va néixer a nivell català sorgida de la societat civil i pretén empènyer la classe política cap als seus objectius, en cap cas l'Assemblea Nacional Catalana es nodrirà dels grups polítics per augmentar les seves files ni es mostrarà afí a uns o altres partits. La transversalitat és la base d'aquesta entitat. L'aglutinament de gent de diverses procedències i amb motius independentistes ben diferents ha de fer arribar el moviment independentista a tots els racons del nostre país i de la nostra societat.

Aquest dissabte dia 21 de juliol a les 11h, a la Plaça Vella d’Artés, us esperem a tots per veure la gran estelada de Bages per la Independència i seguidament us convidem a un vermut per acompanyar la xerrada d’Enric Larreula i així celebrar la presentació en públic d’Artés per la Independència.

Com a primer pas per a la visualització d'un moviment d'una base social àmplia ens hem marcat l'èxit de la Gran Manifestació que es convoca per l'11 de setembre de 2012 a la tarda a Barcelona on cal superar amb escreix la xifra del milió i mig de manifestants del 10 de juliol de 2010 que tenia el clam de: Som una Nació, Nosaltres Decidim.
El 10 de setembre al vespre us convidem a la marxa de torxes de l'Ajuntament a la Plaça Vella. i l'11 de setembre ha de ser la primera gran cita en que l'ANC s'ha de fer veure a la societat catalana en general i ha de transmetre més àmpliament el seu missatge independentista.

Rebeu més informació i feu-vos socis al correu electrònic artes@assemblea.cat o a la pàgina www.assemblea.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada