ARA ÉS L'HORA

742 persones i 13 autocars a la V-11'S

742 persones i 13 autocars a la V-11'S
Artés va ser al Tram 52 de la Gran Via entre C/ Villarroel i c/ Urgell

dimecres, 30 d’abril del 2014

Hem passat una bona Fira d'Artés entre amics

Aquest cap de setmana de Fira d'Artés no podem dir que no hagi plogut perquè ho va fer dissabte a la nit, però podem estar contents perquè durant les hores de fira la pluja ens ha respectat i fins i tot ha fet un bon sol.


Artés per la Independència hi ha tornat a ser present per segona vegada en la nostra petita història de menys de 2 anys.
Vem crear un bon espai de trobada per a xerrar tranquil·lament amb un refresc a les mans i alguna cosa per picar a taula. Mentrestant en dues paradetes separades teníem l'urna de Signa Un Vot, que diumenge va quedar ben plena, i les samarretes, llibres i arrecades que ens ajuden a autofinançar-nos.

L'espai de l'antic mercat va ser acollidor
El Signa Un Vot va continuar fent feina


La nostra estratègia de ser a tots els actes és lenta però efectiva. Sense l'agressivitat d'anar a trobar la gent i esperant que les persones vinguin a informar-se, a omplir una instància de Signa Un Vot o a comprar una estelada anem arribant poc a poc a cada vegada més gent. I n'estem molt contents.
La nostra exposició també hi va ser


MOLTES GRÀCIES a tots els que veu venir a fer un beure amb nosaltres, als veïns del davant que ens van deixar penjar la pancarta al seu balcó i gràcies a l'Ajuntament per donar-nos permís i deixar-nos l'equip de so i la connexió elèctrica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada