ARA ÉS L'HORA

742 persones i 13 autocars a la V-11'S

742 persones i 13 autocars a la V-11'S
Artés va ser al Tram 52 de la Gran Via entre C/ Villarroel i c/ Urgell

dissabte, 21 de juny del 2014

2on Aniversari Pi3Branques d'Artés

PRESENTACIÓ
Ja fa exactament 2 anys que Artés per la Independència us omple l'agenda d'actes independentistes i sovint festius. Que us col·lapsa el correu i que us omple de whats ups.

La nostra territorial es va constituir el 21 de juny del 2012, tot i que el nostre primer acte va ser al juliol amb la gran estelada del Bages a la plaça Vella i la xerrada de l'Enric Larreula, que va encetar tot un seguit de grans xerrades que ens han animat i informat.

L'ANC havia nascut 3 mesos abans i el primer any el creixement de territorials va ser engrescador. I aquest 2014 amb l'intent d'il·legalització que va fer la premsa espanyola, els socis i simpatitzants han crescut de 30.000 a 50.000. I el creixement de Assemblees Territorials i Assemblees Sectorials ha continuat a bon ritme.

Pilar de 4 dels Picapolls de la Gavarresa
Aquest és el nostre més gran valor.


MANIFEST
En el nostre segon aniversari us volem explicar els motius pels quals podem estar contents, orgullosos i esperançats amb el moviment ciutadà a Catalunya: que recolza un canvi social, la creació d'un nou estat que ens representi com a catalans i la gestació d'unes noves bases jurídiques i polítiques que constitueixin aquest estat i que es conformin entre tots aquests actius socials:
Com per exemple Omnium Cultural, Plataforma per la Llengua, Assemblea de Docents,Enllaçats per la Llengua, El Clauer.cat, Grup de Sobirania Fiscal, Catalunya Diu Prou, Col·lectiu Wilson........ TOTES LES SECTORIALS DE L'ANC (que són com a a gremis de l'independentisme).
Totes les entitats que donen suport al Pacte Nacional pel Dret a Decidir i concretament a les 220 entitats de tota mena del Bages, que donen suport al Pacte Comarcal pel Dret a Decidir.


3 de 6 dels Picapolls de la Gavarresa

Si ens proposem un cosa i ens posem d'acord SOM IMPARABLES. I una bona prova d'això és que venim d'una dura història de repressió cultural i social que ens ha fet espavilar, i de quina manera:

1- Manifestació de l'11 de setembre de 1977. Llibertat, Amnistia i Estatut d'Autonomia.
2- Mili KK. Moviment d'insubmisos els últims anys del franquisme i força anys després fins que a primers dels 80' es va generalitzar l'opció de l'objecció de consciència.
3- Nuclears, No Gràcies

En la història, relativament recent, del nostre país, ara fa 300 anys que els catalans vem resistir setges llarguíssims a les principals ciutats de Catalunya, caient Barcelona l'11 de setembre de 1714, i com a últim bastió, Cardona una setmana més tard, el 18 de setembre de 1714.REIVINDICACIÓ
El setge que patim actualment no és pas militar, sinó legislatiu.
Bastoners d'Artés
La majoria de lleis que s'han aprovat des de l'arrivada del PP al govern espanyol han estat destinades a prendre, de facto, les competències a les autonomies o a reduir els efectes pràctics d'aquestes competències, sobretot a Catalunya, a les Illes i al País Valencià.

Els atacs legislatius a la llengua i cultura diferents de la castellana i sobretot la reducció de competències de les autonomies i dels governs locals (Ajuntaments) han allunyat d'antuvi la impossible 3era via d'en Durant i Felip VI. Que en el millor dels casos seria un retorn a les 17 autonomies de sempre.

El 9 de novembre VOTAREM!!! però hem de tenir clar i continuar treballant per convèncer els dubtosos que votar NO implicaria el retorn al 1976 (després de la mort del dictador) en que els hereus del govern de Franco van continuar al capdavant d'un estat maquillat de democràcia.
La regressió autonòmica estarà enllestida al final de la legislatura del bipartidisme més ben entès. PP i PSOE estan d'acord en les seves qüestions d'estat (Catalunya i Monarquia).

Abans no acabi aquesta legislatura de regressió i repressió hem d'haver fet un pas decisiu. Aquest pas, el més important de tots, serà la gran manifestació de l'11 de setembre de 2014. Aquell dia guanyarem la independència.
I el 9-N posarem en paper, amb dades i números tots els sentiments que hem expressat durant aquests dos anys i mig d'història tant actius i tant il·lusionants.
Lectura del manifest


En el nostre 2on aniversari:

Per molts anys a tots!

I benvinguts a la Catalunya Lliure!!

2 anys de samarretes


Artés per la Independència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada