ARA ÉS L'HORA

742 persones i 13 autocars a la V-11'S

742 persones i 13 autocars a la V-11'S
Artés va ser al Tram 52 de la Gran Via entre C/ Villarroel i c/ Urgell

dimecres, 21 de maig del 2014

LA MILLOR MANERA DE RECOLZAR A JAUME SASTRE Docent de Ses Illes en vaga de fam des de fa 14 dies

Deixarem que decideixin per nosaltres??
Continuarem permetent vexacions als catalano-parlants al País Valencià i a Ses Illes??
Permetrem que se'n fotin, fins i tot d'una vaga de fam?? Que ens vulguin veure morts impunement??


Com diu en Jaume Sastre, el professor de Ses Illes en vaga de fam ja fa 14 dies, no seré jo qui els denunciï perquè no em refio d'aquesta justícia que ni és independent ni és imparcial ni és nostra. L'articulista d'El Mundo, Roman Piña Valls, escriu a aquest diari que s'alegraria de la mort de Jaume Sastre i de tots els que porten la samarreta verda de suport als docents de Ses Illes. Diu que no els mataria (perquè això és delicte) però estaria encantat amb la seva mort.
Notícia que no deixa d'estar en consonància amb les pallises a catalanistes pacífics al País Valencià, amb candidatures electorals formades pels bàndals que van assaltar la llibreria Blanquerna de Madrid l'11 de setembre i els Twits diaris (i impunes) d'odi i amenaces de mort als polítics catalans i als catalans en general.
Aquesta permissivitat pel que fa les agressions als Països Catalans i a la nostra llengua fins ara ha donat rèdits electorals als dos grans partits espanyols (PPSOE) que es van rellevant en el poder. Aquest sentiment els ha unit, i de quina manera, sabent que defensar els catalans els faria perdre molts vots.
És un fet que han gestant durant anys sembrant odi des dels mitjants, tant escrits com audiovisuals, d'àmbit estatal.

PARTICIPEM, no deixem que això continuï. Hem d'aprofitar una ocasió com aquesta de mostrar amb unes eleccions totalment legals i oficials quina és la majoria real catalana i dels Països Catalans. Com que el recompte es pot fer per comunitats autònomes podem extreure la tendència tant de Ses Illes com del País Valencià.
PP i PSOE es posen d'acord contra Catalunya
Aprofitem l'ocasió fer-nos veure especialment en les eleccions que tenen més abstenció de totes. Si la participació als Països Catalans és clarament més alta que a Espanya això mostrarà, primer el nostre compromís amb les urnes, i segon la nostra majoria independentista. 
Ni ells mateixos (PPSOE) es creuen la seva campanya que se centra en els retrets a nivell espanyol, que ni esmenta el procés català i que no diu res de les propostes que duran al Parlament Europeu.


FEM UNA PRÈVIA DEL 9-N quina millor enquesta que unes eleccions oficials per enviar un missatge a Europa de què volem. OMPLIM LES URNES DE VOTS INDEPENDENTISTES


DONEM UNA PLANTOFADA ELECTORAL A LA INTOLERÀNCIA i a la ofensiva mediàtica i legislativa de l'Estat Espanyol  envers Catalunya

Jordi Jorba i Dordal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada