ARA ÉS L'HORA

742 persones i 13 autocars a la V-11'S

742 persones i 13 autocars a la V-11'S
Artés va ser al Tram 52 de la Gran Via entre C/ Villarroel i c/ Urgell

dimecres, 10 d’octubre del 2012

APROVADA LA MOCIÓ PEL TERRITORI CATALÀ LLIURE

Un trosset més de Catalunya, un trosset més dels Països Catalans ha esdevingut Territori Català Lliure i Sobirà Independent i sense cap lligam amb Espanya. 10 vots a favor i 3 abstencions, 0 en contra.
Ja són un centenar els pobles que han aprovat una moció per declarar-se independents. Els plens d'aquests pobles han trobat el consens necessari per dir-li a Espanya que el nostre camí és una declaració unilateral d'independència. I com sol passar s'ha començat a fer bullir l'olla des dels municipis.


Els alcaldes han de ser els valents que liderin aquest canvi que ha engegat la ciutadania i que la classe política ha anat fent seu. Ja ens ho han anat demostrant aprovant mocions en contra de la monarquia, del franquisme, de les retallades espanyoles i catalanes, a favor del desenvolupament de la llengua i la cultura catalana. I últimament mocions per treure simbols espanyols dels edificis públics i incorporar l'estelada als màstils dels ajuntaments.

Aquesta és la valentia que ens cal, la de la política propera i de participació que es pot fer als ajuntaments.
Satisfacció entre el públic

Estelades entre el públic i a la taula dels regidors
Ens cal DE SEGUIDA una declaració unilateral d'INDEPENDÈNCIA de Catalunya i dels Països Catalans. ARTÉS JA ÉS LLIURE. Que s'hi afegeixi el país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada