ARA ÉS L'HORA

742 persones i 13 autocars a la V-11'S

742 persones i 13 autocars a la V-11'S
Artés va ser al Tram 52 de la Gran Via entre C/ Villarroel i c/ Urgell

dimecres, 3 d’octubre del 2012

El ministre d'educació del govern espanyol ha fet unes declaracions dient que les escoles catalanes són responsables d'haver creat independentistes. Ha fet unes declaracions en la línia de l'ofensiva a les Ikastolas d'Euskal Herria que va portar a terme José Maria Aznar assimilant el sistema educatiu català a l'adoctrinament nacional que es dedicaven a fer les escoles a l'època de la dictadura. 
És vergonyós que ens tracti de feixistes (els que volen imposar la seva moral), quan els últims anys ja han ficat prou mà en el currículum de primària. I justament després d'haver permès que les famílies que ho demanin siguin escolaritzades en castellà. Cal dir-li al senyor Wert que només ho van demanar 12 famílies en tot Catalunya. Si les escoles fossin com ell descriu, no creieu que hi hauria més famílies que demanarien ser escolaritzades en castellà?
A les grans ciutats, senyor Wert, el castellà és majoritari al carrer, i és sabut per qualsevol que tingui estudis, que el bilingüisme no existeix, que quan conviuen dues llengues s'acaba imposant la més forta. I que la nostra, a Catalunya encara és la dèbil. I no s'ha de defensar només pel fet de ser la més dèbil, sinó perquè és la nostra.
Defensem la nostra llengua i la nostra cultura, i no imposem res, a diferència de vostès.



Senyor Wert, José Ignacio, (Ministre d'Educació Espanyol) les escoles les hem carregat amb l'educació més bàsica dels nens. Hi ha nens que han d'aprendre a menjar a l'escola, n'hi ha que han d'aprendre a rentar-se a l'escola, n'hi ha moltíssims que han d'aprendre a ser educats a l'escola, n'hi ha que han d'aprendre a tenir personalitat a l'escola. 

Per sort, de nens d'aquests, que tenen uns pares que han dimitit de la seva obligació, n'hi ha molts però no són ni de lluny la majoria. 
Si hem d'ensenyar a tots nens les coses bàsiques de la vida a més a més de conèixer (per poder estimar, si volen) la seva terra, la seva llengua, la ciència, la literatura, la condició física, etc; ja podem plegar d'ensenyar matemàtiques, ciències i fins i tot castellà, senyor Wert. Ja podem plegar perquè no ens quedarien hores.Si li sembla podem començar per deixar d'ensenyar Ciudadania (en castellano), i seguir per les tres hores de Castellano que fan els nens de primària i d'ESO. A més de l'optativa de Teatro (en castellano).
Senyor Wert, si es creen escoles d'aquestes, com diu vostè que tenim, li convé molt a vostè de matricular-s'hi perquè els nens que sortissin d'aquestes escoles potser tindrien una valors molt més sòlids que els seus.Potser aquests nens no es regiran per la mala llet, el rencor, l'enveja, el colonialisme i la fatxendaria sobre la que es regeixen vostès (els mandataris espanyols) tractant d'aquesta manera les diferents realitats cultutrals i nacionals que tenen dins (de moment) de la seva Pell de Brau.Senyor Wert són vostès la autèntica fàbrica d'independentistes catalans, valencians, illencs i vascos. Han tingut més de trenta-cinc anys per poder fer encaixar les diverses nacionalitats dins del seu "Imperio español".Vostès són la prova de què la dictadura continua, són els hereus de Franco emmascarats per una falsa transició.

ARA ENS TOCA A NOSALTRES FER LA NOSTRA TRANSICIÓ, LA TRANSICIÓ NACIONAL CONSTITUÏNT EL NOSTRE ESTAT.Adéu senyor WERT, adéu Espanya, adéu!



Jordi Jorba i Dordal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada