ARA ÉS L'HORA

742 persones i 13 autocars a la V-11'S

742 persones i 13 autocars a la V-11'S
Artés va ser al Tram 52 de la Gran Via entre C/ Villarroel i c/ Urgell

dimarts, 2 d’octubre del 2012

Mural a Cal Freixe, cantonada amb el carrer Fort


El disseny de Xavi Pous ha deixat emprempta del pas del Correllengua per Artés. Ha estat una tarda ben completa amb la participació dels Bastoners de Navàs, els Bastoners d'Artés, els Geganters i Tabalers de Monistrol de Calders, els Geganters d'Artés, la colla castellera els Salats de Súria i el debut del que podria arribar a ser la Colla Castellera Artesenca.
El cercavila va ser força  concorregut i va comptar amb la participació de totes les colles i després ja al parc de Can Cruselles es van poder veure els castells dels Salats i dels artesencs.


Els artesencs van debutar amb un 4 de 5 amb agulla carregat i descarregat. Els Salats de Súria van fer castells de més entitat.

Per altra banda els Bastoners d'Artés van estrenar un nou ball anomenat "Remigio" que volia ser un homenatge als castellers fent un ball de dos pisos sobre la base del Rigodons.

Després dels balls el Josep Fàbregas va llegir dos poemes amb una força molt adequada per a un dia reivindicatiu com és el Correllengua, un d'ells inèdit i sobre la figura i l'execució (l'última perpetrada per la dictadura, justament d'un català) de Salvador Puig Antich. Recordem que era l'any 1974, només fa 38 anys.

Seguidament el Marcel·lí Comas, d'Artés per la Independència va llegir el manifest del Correllengua tancant l'apartat de parlaments per donar pas al berenar i al concert intimista del Titot i el David Rosell, ambdós components de Mesclat i Brams.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada