ARA ÉS L'HORA

742 persones i 13 autocars a la V-11'S

742 persones i 13 autocars a la V-11'S
Artés va ser al Tram 52 de la Gran Via entre C/ Villarroel i c/ Urgell

dimecres, 10 d’octubre del 2012


Aquest vespre a 2/4 de 10, se celebrarà un ple extraordinari per declarar Artés Territori Català Lliure. Aquesta és la moció que s’ha aprovat ja en una centena de pobles del territori català.

Estelada gegant al castell de focs de Manresa 2012
La iniciativa va començar al poble de Sant Pere de Torelló i s’ha anat estenent arreu de Catalunya, fins i tot arribant a capitals de comarca com Tortosa o Vic.

Veieu en aquest link el mapa de municipis per la independència i poblacions que ja han aprovat la moció independentista.
http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/politica/fornells-selva-alcarras-les-borges-del-camp-jorba-son-els-ultims-municipis-que-declaren-territori-catala-lliure-sumen-regions-2213811

La territorial de l’Assemblea Nacional Catalana, Artés per la Independència, convoca a omplir d'estelades la sala de plens de l’Ajuntament d’Artés per a fer pública l’aprovació de la Moció per la Creació d’un Estat Propi per Catalunya. S’espera que sigui aprovada per una àmplia majoria del Ple. La moció es presenta de forma conjunta per tres dels quatre grups municipals: GUA-AM, CUP i CIU.

Dels acords que presenta aquesta moció cal destacar-ne els dos primers:

Primer. Declarar moralment Artés territori català lliure i sobirà.
Segon. Instar el President de la Generalitat i el Parlament de Catalunya que iniciïn en el termini més breu possible, i en tot cas abans del dia 11 de setembre del 2014, el procés de declaració de sobirania nacional i convoquin els referèndums i comicis necessaris per preparar de manera convenient la transició cap al nou Estat Català.


ARTÉS PER LA INDEPENDÈNCIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada