ARA ÉS L'HORA

742 persones i 13 autocars a la V-11'S

742 persones i 13 autocars a la V-11'S
Artés va ser al Tram 52 de la Gran Via entre C/ Villarroel i c/ Urgell

dimecres, 14 de maig del 2014

El 25-M VOLEM BUTÀ I VOTAREM

Tenim la oportunitat de votar, de fer-ho LA SETMANA QUE VE. 
Quina emoció, quina emoció. Segons el PP, el PSOE i UPyD aquesta és la màxima expressió de la participació ciutadana. I com que hem votat 40 vegades des de la mort del seu amic, i mai prou venerat Franco, amb això ja en tenim prou per decidir el nostre futur. Sobretot sempre que no ens faci res que aquest futur sigui secular.
Segons ells, PPSOE i UPyD, si votem al partit de torn que es troba a l'oposició ja estem posant un rumb al barco perquè, allà a l'horitzó de diverses legislatures, i si no trobem cap tempesta pel camí, arribem al nostre destí. Però és clar a tots els mars  hi ha tempestes que ens desviarien del rumb inicial, i amb un viatge tant llarg encara més.

Doncs VOLEM VOTAR el proper 25-M, VOLEM VOTAR el 9-N, VOLEM PARTICIPAR en el procés constituent del nostre nou país, VOLEM VOTAR en referèndum la proposta de Constitució Catalana que redactem entre tots els sectors socials i VOLDREM VOTAR totes les INICIATIVES importants que es facin al Parlament. I a més a més VOLDREM PARTICIPAR de la creació i debat d'aquestes INICIATIVES.

Per tot això us volem animar a VOTAR EL 25-M i per ajudar-vos a decidir el sentit del vostre vot us hem preparat aquest debat polític TANT POTENT.
Us hi esperem a tots.

Jordi Jorba i Dordal
Artés per la Independència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada